Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie

 

Catalina Manole Fundația Autonom

36% Complete
180 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În mai puțin de o lună mă voi alătura unei noi competiții sportive care îmi va aduce mare bucurie de altfel, întrucât știu că în acest mod pot să contribui la binele celor din jur, care de fapt ar trebui privit ca binele comun. 

Iar acest bine este de fapt despre educație, de care fiecare copil din această lume trebuie să beneficieze, de vreme ce reprezintă un drept fundamental. Pentru binele acestor copii, alături de colegii mei din Autonom și cu sprijinul colegelor de la Fundatia Autonom, mi-am propus să contribui ori de câte ori pot, pentru a aduce o schimbare pozitivă, cu un impact de durată, în comunitățile din care fac parte și nu numai. Căci până la urmă, ce ar fi viitorul fără educație? 

Dacă poți să contribui și tu cu oricât de puțin pentru a susține această cauză, îți mulțumesc în numele celor pe al căror chip va apărea un zâmbet, datorită ție!

Cu recunoștință, 

Cătălina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Sprijinim și ne implicăm în proiecte pentru dezvoltarea educației

De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 800 de proiecte educaționale, prin care contribuim la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice.

Împreună ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) ce promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două proiecte de impact. Traseul spectaculos se întinde între cabana Capra si Bâlea Cascadă, oferind fiecărui participant o experiență un

 

2 Donații

15 Aug 2023
14 Aug 2023
Catalina Manole : Fundația Autonom
Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie