Fundația Autonom

Ne implicăm, dăruim resurse și evoluăm împreună!

Status: Fundraising

Fundația Autonom – Proiecte educaționale cu impact direct asupra copiilor și sistemului educațional.

De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 750 de proiecte educaționale, prin care am contribuit la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice, care să își pună amprenta mai departe în comunitățile din care fac parte. Considerăm că educaţia este unul dintre factorii cheie pentru dezvoltarea oricărei societăţi, este cea care ne ajută să evoluăm și să ne construim o viaţă mai bună.

Știm că acest cuvânt se referă la un fenomen foarte amplu, implică mai multe direcţii de dezvoltare și necesită eforturi pe termen lung. Poate, tocmai și de aceea, proiectele noastre se bucură de o diversitate, care le conferă o frumuseţe aparte și în fiecare an, împreună cu voluntarii și partenerii noștri, identificăm noi inițiative. Ajutându-i copii să crească, creștem și noi, iar împreună ne bucurăm de schimbările pe care reușim să le producem în jurul nostru.

Mai multe amănunte despre diversitatea proiectelor în care ne-am implicat puteți găsi pe https://fundatia.autonom.ro/proiecte/.

Alege să susții Fundația Autonom și să te implici activ în viitorul copiilor!

[ Show more ]

26,752 RON

Sumă:

Galantomi:

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Contextul pandemic ne-a arătat cât de fragil poate fi sistemul educațional în mediul rural și că lipsa unor resurse de bază, precum și lipsa digitalizării, pot întrerupe sau pot încetini parcursul educațional al copiilor.

Suntem în permanență în contact cu profesori și tineri din toată țara, pentru a-i sprijini cu resursele necesare în dezvoltarea lor.

Te-ai gândit vreodată că sunt copii în mediul rural care renunță la școală pentru că părinții nu-și permit să le cumpere rechizite?

În prezent, am primit foarte multe cereri de la profesori, pentru a-i sprijini cu resursele necesare copiilor (chiar fundamentale pentru a merge la școală) și, totodată, necesare lor, pentru a realiza ore cât mai de impact și valoroase.

Iată câteva exemple:

• Materiale educaționale și interactive, rechizite, cărți;
  • Table magnetice, pentru a le înlocui pe cele vechi;
  • Dotarea laboratoarelor școlare, care arată la fel ca acum 30 de ani.

Ne dorim să asigurăm resursele de bază necesare (rechizite, cărți, manuale etc.) și să sprijinim modernizarea școlilor și a grădinițelor, pentru ca elevii să aibă condiții decente, în care să evolueze frumos.

Alătură-te echipei Fundației Autonom și vino să dăruim împreună educație și să ne implicăm activ în viitorul copiilor!